Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras sollicitudin, tellus vitae condimentum egestas, libero dolor auctor tellus, eu consectetur neque.

Press enter to begin your search

Parietes 18 ja al carrer

Parietes / General  / Parietes 18 ja al carrer

Parietes 18 ja al carrer

Fa unes setmanes que ja es pot llegir la revista Parietes número 18. Una nova revista que publica el Centre d’Estudis Locals Parietes, amb 85 pàgines ple d’articles històrics, amb títol ‘La vida quotidiana del Parets històric’ i fotografia que ens transporta al primer article realitzat per Joan Volart: “Orígens de la urbanització dels Horts del Rector”. Després trobarem lectures d’articles com el realitzat per l’Antoni Puig “Transradio española”, el passeig per l’escultura de Parets de Carles Toribio, els retrats de Jaume Paris, les fotografies de la Mercè Alzina i Miquel Portell de l’Associació fotogràfica de Parets, la gran entrevista de Joan Sanz. Nicolau Volart, documents com els del JUSAPA, o l’article de Miquel Ramon sobre Sisa.

 

Al final poesia de Gerard Justo o les ressenys dels llibres ‘Les fades dels contes’ de Xavier López Murtra i il·lustracion de Míriam Jaques, ‘Pájaros en la piel’ de Laura Pallarés o ‘GR-11 A Reparo’ de Jordi Domènech.

 

Carles Toribio

Director del Centre d'Estudis Locals Parietes de Parets del Vallès. Historiador i crític de l'art

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.